Bölgenin en güzel iki koyuna sahip site içinde bulunan komple tadilat ile yenilenmiş dört katlı binanın birinci katında yer alan satılık ev. Yazlık konut arayanlar için uygun, konut kredisi koşulları açısından sorun bulunmayan gayrimenkul görüşülür fiyat ile satışa sunulmuştur.
Son yıllarda emeklilerin ve yabancılaraın yoğun talebi nedeniyle Datçaya ilginin arttığını görüyoruz. Gayrimenkul fiyat etiketlerinde kronik artış görülmektedir. İklimin cazibesi bunaltan yaz aylarında sığınılacak liman gibidir. Sahillerdeki balıkçı lokantaları, koyları, otantik ve tarihi yapısı değirmenleri ile göç almaya devam edileceği saşırtıcı olmaz.
Detaylı bilgi almak için bize ulaşınız. Randevu üzerine satılık ev prosedüre bağlı olarak gösterilir. Yer gösterme amacıyla ücret alınmaz. Sanayi ve Ticaret Bakanlığ tebliğine uygun hareket edilir. Tutanak tanzim edilerek iki nüsha zabıt karşılıklı imza ile belgelenir. Güvenli bir satış gereği olarak alıcı ile satıcı karşılıklı görüştürülür.
01/01/1994 tarihinde şirketimiz Marmariste kuruldu. Firma portföyümüz web sitemiz üzerinden elektronik ortamda sunulur.Satılık kiralık daire konut arsa hakkında taleplerinizi lutfen gonencemlak ofisimize bildiriniz. Portföyümüzde bulunan müstakil ev, köy evi, villa bilgileri günceldir. Yararlanmanız önerilir.. Danışmak kazandırır.